美国科罗拉多大学(丹佛)举办2020年线上毕业典礼

发布时间:2020/5/21 17:19:13       访问量:876

美国时间5月16日,美国科罗拉多大学(丹佛)举办了建校以来首次线上毕业典礼。虽然线上毕业典礼不能像往年那样,让学生在现场感受毕业的欢庆氛围,但学校希望用领导和老师们诚挚的祝福视频、寄送给学生的学士服、新颖的线上学位授予和互动直播等方式,让在不同时空的毕业生和家人们仍然能欢聚在一起,共同庆祝每一个人的成功,分享毕业的喜悦。

上午9点,典礼在科罗拉多大学(丹佛)校长Dorothy Horrell的致辞中拉开序幕,她说,"今年春天,我们有2000多名毕业的学生,他们来自全美许多州,以及世界上15个国家。我们相信,丰富的多元文化体验是科大(丹佛)教育的一个重要方面。而在全球化的大环境下,多元文化体验能让我们的毕业生们做好更充分的准备。”她还在讲话中特别致敬了科罗拉多大学(丹佛)和中国农业大学超过25年的紧密教育合作关系,并为今年从这个合作项目中毕业的134位优秀毕业生送上了诚挚的祝福。

所有毕业生的名字都呈现在各学院的毕业典礼网页下方的幻灯片上,并通过软件进行了虚拟毕业生名字宣读和学位授予。提交了照片和毕业感言的毕业生信息在典礼直播过程中进行了播放,每位毕业生还拥有一份单独的毕业视频作为永久纪念。

校长Dorothy Horrell、副校长兼国际事务办公室主任Alana C. Jones、文理学院院长Pam Jansma还通过邮件的形式,专门为国际学院UCD项目的毕业生送上了毕业祝福:

From Chancellor Dorothy Horrell

While we miss celebrating in person with you and your families, know how proud we are of you.  You’ve worked hard to reach this goal, and it’s been our privilege to have you as our student.  You will always be a cherished part of the CU Denver family. May you have a healthy, happy, and bright future!

From Dean Pam Jansma, College of Liberal Arts & Sciences

Congratulations on your graduation this semester.  You have worked hard, accomplished much, and grown in intellect and experience.  As you reflect on your journey to this point, ponder not only what you have learned, but also what you have contributed to the life of the university.  We are very proud of you and pleased to have you as alumni of CU Denver.

From Alana C. Jones, Associate Vice Chancellor, Office of International Affairs

On behalf of the Office of International Affairs, I send you all a heartfelt congratulations on your graduation from the University of Colorado Denver. You have all been wonderful members of our CU Denver community and we are going to miss you. No matter where you go, you will forever be a part of our CU Denver community and we are proud to welcome you as alumni. I send my best wishes to you. May the very best of success meet you along the way, no matter your path forward. Congratulations!